Malom Háza

Csendes kis szállás az erdő mélyén a Balaton északi partján

Egyéb kategória
Malom Háza

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 30 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat előzetes egyeztetéssel hozható


Malom Háza Tökéletes szállás nagyobb kiránduló csoportoknak. Az erdő mélyén, a nyugalom szigete, a festő szépségű Balaton-felvidék Nemzeti Park területén. Kivételesen gazdag állat-és növényvilág figyelhető meg a romantikus Lesence patak partján álló panzó környékén.

A vendégek kényelmét 2-3-4-5 és 6 férőhelyes barátságos fürdőszobával rendelkező szobák, és teljesen felszerelt, modern, inox bútorokkal berendezett konyha és ebédlő szolgálja. A kandallós különteremben 30-35 fős rendezvények tarthatók. A malomépületben lévő hangulatos borozóban az egykori malom felszerelése, kerekei tanúsítják, hogy a több százéves egykori malom átalakításával alakították ki a vendégfogadót. Itt szintén 25-30 fő találhat helyet elfoglaltságához.

A Malom területén egy nyitott medence, busz és gépkocsi parkoló, valamint két teniszpálya szolgálja a vendégek kényelmét. Bennünket elvarázsolt a hely szelleme no, persze nem szó szerint, a csönd, a jó levegő, a madarak csicsergése, a természet közelsége. Jöjjön el hozzánk, hogy legyen része Önnek is ebben a varázslatban.

Malom Háza árak és kedvezmények

25 főig inimum 2 éjszaka esetén: 249.000,-Ft/éj
25 fő felett minden további fő 7900,-Ft/éj
1 éjszaka esetén: 289.000,-Ft

A Malom alsó szintje 18 fő külön is bérelhető, minimum 2 éjszaka esetén. Egyedi árajánlat alapján. Az ár magában foglalja a szállást, az ágynemű és a törülköző használatot, bogrács és kemence használatot, ping-pong és teniszpálya használatot, plusz a végtakarítást.

ajánlatkérés (emailben)


települések