Malom Háza

Tökéletes erdei tábor helyszín a Balaton északi partján

Egyéb kategória
Malom Háza

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 35 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat előzetes egyeztetéssel hozható


Malom Háza A nemesvitai Malom Háza, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban, a Szigliget-Balatonederics-Tapolca háromszögben fekszik, a Balatontól légvonalban 7 kilométerre, az erdő szélén, a romantikus Lesence patak partján. Tökéletesen alkalmas erdei iskolák, táborok szervezésére.

Maga a nyugalom szigete. Gazdag állat- és növényvilággal várja a kíváncsi kirándulókat, ahol a gyerekek játszva tanulhatnak környezetükről. A kényelmét 2-3-4-5 és 6 férőhelyes barátságos fürdőszobával rendelkező szobák, és teljesen felszerelt, modern, inox bútorokkal berendezett konyha és ebédlő szolgálja. A kandallós különteremben 25-30 fő kényelmes étkeztetésére alkalmas.

A Malom területén medence, foci pálya, két darab tenisz pálya és egy röplabdatollas pálya található, így garantálható hogy senki nem fog egy percig sem unatkozni. Kinti tűzrakó hely és kemence nyújt tökéletes élményt a közös nyári sütögetéshez, főzéshez. Bennünket elvarázsolt a hely szelleme no, persze nem szó szerint , a csönd, a jó levegő, a madarak csicsergése, a természet közelsége. Jöjjön el hozzánk, hogy legyen része Önnek is ebben a varázslatban.

Malom Háza árak és kedvezmények

Min. 2 éjszaka esetén max. 25 fő: 249.000,-Ft/éj,
1 éjszaka esetén max. 25 fő: 289.000,-Ft/éj.
25 fő felett minden további fő 7900,-Ft/éj.

A Malom 18 fős alsó szintje külön is bérelhető,
min. foglalás 2 éj.
Egyedi árajánlat alapján.

ajánlatkérés (emailben)


települések