AB Apartmanok (S)

Siófon az Ezüstparton igényesen berendezett apartmanok kiadó a Balatontól 30m-re

Egyéb kategória
AB Apartmanok (S)

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 0 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat nem hozható


AB Apartmanok (S) Mediterrán stílusú apartmanházunk a balaton déli partján fekszik a hotel Residence és az Azúr wellness szállodák szomszédságában ősfás környezetben Siófok viszonylatában csendes helyen az Ezüstparton 30m-re a viztől. Az apartmanok egymástól jól elszeparáltak.

Az apartmanok tágasak, berendezése igényes és modern, minden ajtó és ablak szúnyoghálóval felszerelt, igény esetén külön dijjazás ellenében klima használható ezenkívül lehetőség van még téritésmentesen Wifi használatára.

Parkosított kertben a vendégeink gépjárművei részére zárt parkolót biztosít. A kertben lehetőség van még grillezére és bográcslásra. A gondozott városi strand közvetlen telekszomszédunk és a szabad stand 30m –re van az apartmanháztól. Az apartmanház kifejezetten gyerekbarát és számit családosokra. Nálunk garantáltan jól érzi magát minden kisgyerek hisz kismotor, bicikli, homokozó játékvár, trambulin várja Őket. A kisgyereknek szükség szerint biztosítunk kiságyat, utazóágyat, etetőszéket, pelenkázót, fürdőkádat, babakocsit. A belvárostól és a kikötőtől 1100-m re esik de egy könnyed sétával 10 perc alatt megközelíthető. A reggeli bevásárláshoz a bolt 100m, étterem: 150m

AB Apartmanok (S) árak és kedvezmények

Az apartman ára időszaktól és létszámtól függően változnak, kérem kérjen árat.
Szabad helyek aug.24-től.

Szilveszterre minimum tartózkodás 2 éjszaka.

ajánlatkérés (emailben)


települések