Gusztilak Üdülő

Osztálykirándulás, legény és lánybúcsú, de bárkinek 3000,-Ft /fő/éjtől

Egyéb kategória
Gusztilak Üdülő

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 45 főnek, SZÉP kártyát elfogadunk, háziállat nem hozható


Gusztilak Üdülő Üdülőnk 3 szintes, 9 szobás többnyire emeletes ágyak, 8 zuhanyzó WC-vel, tv-vel, és hűtőszekrénnyel felszerelt. Fiatalok által kedvelt, laza, jó hangulatú, központi elhelyezkedésű, retrós, koli jellegű, családias légkörű nyaraló. Szomszédok nincsenek.

Szobánként 3-6 főt tudunk fogadni, plusz 2 db 2 fős különálló bungaló is a vendégek rendelkezésére áll. Megkérnénk kedves Vendégeinket, hogy ágyneműhuzatot lepedő, paplan- és párnahuzat, szíveskedjenek magukkal hozni.

A teljesen felszerelt közös konyhában főzési lehetőséget tudunk biztosítani. Az üdülő zárt területén 6 gépkocsi biztonságos parkolása megoldható, illetve a ház előtt is díjmentesen lehet parkolni.

A kertben bográcsozás, grillezés, szalonnasütés lehetséges, tűzifáról és kellékekről is gondoskodunk. Lehetőség van pingpongozni, csocsózni, pókerezni, társasozni, kondizni. A vasútállomás, buszpályaudvar, belváros, boltok, és a Petőfi sétány 10-15 perces sétával elérhető. A Balaton, szabadstrand 500 m. Szálláshelyünk egy bulizós hely, ezért a csendre és nyugalomra vágyóknak, és nyugdíjasoknak nem ajánljuk. Várjuk a Gusztilakban, vidám, parti hangulatban.

Gusztilak Üdülő árak és kedvezmények

3000-4400/fő/éj.

ajánlatkérés (emailben)


települések