Bibi Vendégház

Bibi vendégház Tapolcán olcsó szállás a Balaton északi partján

Egyéb kategória
Bibi Vendégház

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 19 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat nem hozható


Bibi Vendégház A szállás Tapolcán központtól 5 perc sétára található, valamint a Tavas barlang 2 perc. A szobák népi stílusú festett bútorral vannak berendezve, a szobákban fürdőszoba van WC-vel és zuhanyzóval, a közös helységben minikonyha található mikró, indukciós főzőlap, edények, evőeszközök, valamit berendeztünk egy társalgó részt is.

A szobákat megpróbáltuk berendezni többféle igénynek megfelelően és rövid 2 éves tapasztalat során rájöttünk, hogy kik is érzik jól magukat nálunk: a 2 ágyas szoba, fiatal vagy idős házaspárok, 3-4 ágyas szoba az 1-2 gyerekes családok, 2 vagy 3 külön ágyas szoba, a Kék túrázók kedvenc helye, vagy kirándulni vágyók ékeztek. A szobákban LED tv, valamint wifi elérhetőség van. Szeretettel várunk mindenkit, aki aktív pihenésre vágyik és szereti a népi stílusú festett nagyanyáink hangulatát nyújtó stílust.

Kellemes olcsó szállás a Balaton északi partján, a Balatontól 10 km, a Tapolca 20 km körzetében található a Sümeg-i vár, a Szigliget-i vár, Csobánc, Badacsony, Révfülöp.

Bibi Vendégház árak és kedvezmények

2-3 vagy 4 ágyas szoba 4000,-Ft/fő/éj,
1 személyes foglalás egy éjszakára nem minden esetben lehetséges, pontos információt telefonon vagy email-ben adunk.

Gyermek kedvezmények:
10 éves kor alatti gyereknek 3000,-Ft/fő/éj,
2 éves kor alatt ingyenes.

ajánlatkérés (emailben)


települések