Öreg Somfa Vendégház

Upponyban 10 fős vendégház családoknak, baráti társaságoknak kiadó

Egyéb kategória
Öreg Somfa Vendégház

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 10 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat hozható


Öreg Somfa Vendégház Köszönti Önt az Öreg Somfa Vendégház. Igényesen kialakított, 4 napraforgós minősítéssel rendelkező vendégházunkat 2015-ben nyitottuk meg, mely a település elején, csendes, békés, nyugodt környezetben található, teraszáról csodálatos kilátás nyílik az upponyi szorost magába foglaló mészkőhegység vonulataira.

A vendégházat elsősorban családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk, melyben öt darab kétágyas szoba és egy közösségi tér nappali került kialakításra. Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, melyből egy mozgásukban korlátozott vendégek számára is alkalmas. A nappaliban új, modern berendezéssekkel, eszközökkel felszerelt konyha található. Fűtési szezonban a ház melegét kandalló biztosítja. A gépjárművek elhelyezésére az udvaron kialakított parkolóban van lehetőség.

A ház mögött lévő terasz szabadtéri programok tartására alkalmas, kerti sütéshez-főzéshez tűzrakó hely, nyárs, bogrács, filagória áll a vendégek rendelkezésére. A Vendégház lakói számára kerékpár kölcsönzésére is van lehetőség, továbbá internet, és kábeltv is rendelkezésre áll.

Öreg Somfa Vendégház árak és kedvezmények

3700,-Ft/fő/éj

Gyerekeknek:
3 éves korig ingyenes
3-14 év között 2500,-Ft/fő/éj

ajánlatkérés (emailben)


települések