Veranda Vendégház

A Dunánál Verőcén 60nm-es kandallós 4 fős vendégház kiadó

Egyéb kategória
Veranda Vendégház

Foglalható egész évben, férőhelyek max. 4 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat nem hozható


Veranda Vendégház A Veranda Vendégházban 4 személy részére két szoba áll rendelkezésre különálló udvarral, parkolóval, nagy verandával. A hely kiválóan alkalmas pihenésre, kirándulásra, túrázásra, nagycsaládosoknak is ajánlott. Verőcén sok kulturális program várja a vendégeket, de a Duna-parton található vízi színpad is sok rendezvénynek ad helyet.

A felújított összkomfortos vendégház 60 nm-es, kandallós fűtésű, klimatizált, konyhával, zuhanyzós WC-vel rendelkezik. Felszerelt konyha, klíma, grillező- bográcsozó hely, horgászat, nemdohányzó szobák, saját kert, saját parkoló, TV a szobában, családbarát. A vendégházban található egy tágas nappali, amely egyben étkező is, és 2 fő részére kihúzható kanapé található. A másik szobában egy francia ágy 2 felnőtt részére.

Váctól kiépített kerékpárút Kerékpártúra Budapest-Vác-Szob útvonalon. Az útvonal többnyire a Duna mellett halad, így élvezhetjük a folyam látványát, betekinthetünk a szigetek és az ártéri erdők élővilágába. A kerékpárút többször érinti a Duna-Ipoly Nemzeti Park területét, ahol számos természeti látnivalóban gyönyörködhetünk.

Veranda Vendégház árak és kedvezmények

a 4 fős ház:
hétfőtől-csütörtökig: 25 000,-Ft/éj,
péntektől-vasárnapig: 30 000,-Ft/éj.
jún.1-aug.31-ig és ünnepnapokon min. 3 éjre,
egyéb időszakban 2 éjre foglalható.


ajánlatkérés (emailben)


települések