Gigi Apartman

3 szobás, 6-7 személyes apartman Zamárdiban, Szőlőhegyi utcában 3500,-Ft /fő/éjtől

Egyéb kategória
Gigi Apartman

Foglalható júniustól–szeptemberig, férőhelyek max. 7 főnek, nem fogadunk el SZÉP kártyát, háziállat nem hozható


Gigi Apartman 3 szobás, 6-7 személyes apartmanunk Zamárdiban, a Szőlőhegyi u. 8 alatt, a szabad strandtól 1300 méterre, a központtól 800 méterre található. A hálószobákban egy-egy franciaágy, és két összetolható ágy került elhelyezve, valamint az egyik hálóban található egy egyszemélyes ágy is, így az apartman 6-7 fő részére kínál szálláslehetőséget.

A házban felszerelt konyha, étkező, és nappali állnak vendégeink rendelkezésére. A konyhában található gáztűzhely, sütővel, hűtő, fagyasztó, mikrosütő, valamint a főzéshez és az étkezéshez szükséges egyéb felszerelés. A fedett terasz árnyékos pihenést biztosít vendégeink számára.

Az udvaron több autó számára biztosított a parkolás. A ház mint a szabad strandhoz, mint pedig Zamárdi központjához közel van, pár perces sétával elérhetők a strandi büfék, valamint az ABC, a vasútállomás, és a városközpont is. A szállás csak egyben foglalható, külön szobákat nem adunk ki. SZÉP sajnos nem tudunk elfogadni és háziállat nem hozható. Érkezés 14-15 órától, a távozás 9-10 óráig történik.

Gigi Apartman árak és kedvezmények

Előszezon: 21.000- 24.000,-Ft 6 főig
Fő szezon 25.000- 30.000,-Ft 6 főig
Pótágy 3000-5000,-Ft/éj
Fesztivál időszakban az árak nem érvényesek, kérje ajánltunkat.


ajánlatkérés (emailben)


települések